Není větší grilované pochoutky, než pořádný šťavnatý hamburger. Ale jak
vyrobit hamburgery, aby byly jeden jako druhý, měly ten správný tvar a
velikost přesně do hamburgerové housky? S pomocí kvalitního lisu na
výrobu hamburgerů G21 velice snadno.
Proč mít lis na hamburger?
Protože u výroby hamburgerů je důležité, aby měly všechny stejný tvar a
byly stejně vysoké. Jen tak zajistíte, že budou všechny stejně
propečené. Tak se vám nestane, že i když vložíte na gril všechny
hamburgery naráz, tak nějaké jsou ve finále pečené moc jiné vůbec.
Stačí vychytat správný čas grilování a poté můžete všechny sejmout z
ohně po stejné době. Tak budete stolovat všichni společně a nikdo
nemusí stát místo jídla u grilu, aby pohlídat zbylé nehotové kusy.
Jak na to?
Vyrobte si směs na hamburgery z toho, co máte rádi. Je jedno, jestli
hamburger připravíte z mletého masa nebo třeba zeleniny, to je jen na
vás. Připravenou směs vložte do lisu na hamburgery G21 a pořádně ji
zmáčkněte horní stranou lisu s držadlem. Poté hamburger vyjměte z lisu
a vložte jej na gril. Postup opakujte s každým připravovaným
hamburgerem.
Máte už roztopený gril a připravené housky? Pokud ne, tak si pospěště.
Příprava hamburgerů s lisem G21 je tak rychlá, že na to později nebude
čas.
Specifikace:
Materiál: kov s nepřilnavou úpravou
Pohodlné madlo na pěchovací části lisu
Vnitřek formy je vroubkovaný
Průměr: 12 cm
Výška s madlem: 9 cm
Rozměry balení: 12,5 x 9,5 x 12,5 cm
Hmotnost: 0,2 kg
Hmotnost balení: 0,3 kg